Veel gestelde vragen

Waar kan ik de huurfiets ophalen en weer terugbrengen?
Fietsverhuur Aalten is gevestigd bij B&B de Wilhelmina. U kunt de fietsen daar ophalen en inleveren:

B&B de Wilhelmina
Stationsstraat 8
7122 AS AALTEN

De huurfietsen kunnen worden opgehaald en ingeleverd tussen:

09.00 – 18.00 uur

Buiten deze tijden zijn in overleg andere haal- en inlevertijden mogelijk.

Wanneer moet de fiets weer zijn ingeleverd?
De huurperiode eindigt iedere dag om 18.00 uur. Wilt u de huurfiets later terugbrengen dan altijd in overleg.
Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
Als u op de website uw huurfiets(en) direct wilt reserveren krijgt u van ons een bevestiging. Zodra u deze heeft ontvangen zijn de fietsen voor u gereserveerd. U kunt ons ook bellen of mailen zodat we de reservering handmatig kunnen verwerken. Bij B&B de Wilhelmina kunt u dan contant betalen, pinnen of betalen met Credit card.
Waarom moet ik een borg betalen?
Bij de verhuur van een e-bike vragen wij € 100,- borg, bij de verhuur van een fiets vragen wij € 50,- borg. Als u de fiets weer in dezelfde staat retour brengt, dat betekent geheel schadevrij, dan krijgt u uiteraard de borg weer netjes terug. Zit er nieuwe schade aan de huurfiets dan zijn wij genoodzaakt om dat van de borg af te trekken.
Zijn de huurfietsen verzekerd tegen diefstal of schade?
Nee, de fietsen zijn niet verzekerd tegen diefstal of schade. U bent als huurder aansprakelijk voor diefstal en schade van de fiets. Na diefstal zal de inkoopwaarde van de betreffende of vergelijkbare fiets bij u in rekening worden gebracht.

Bij schade zal in eerste instantie de betaalde borg worden aangesproken. Mocht de schade meer zijn dan de betaalde borg dan geldt dat de werkelijke schade aan u zal worden berekend.

Hoeveel km kun je ongeveer rijden met de E-bike?
De E-bikes hebben een bereik van gemiddeld 60 km. Bij de meeste E-bikes zijn er dubbele accu’s aanwezig. Het bereik hangt altijd samen met het gebruik en de omstandigheden. Zijn er verzwaarde omstandigheden zoals veel wind dan zal de actieradius lager zijn.
Kamer boeken bij B&B de Wilhelmina
link naar

Zoekt u ook nog een overnachting of een leuk overnachtings-arrangement? kijk dan eens op de site van B&B de Wilhelmina; https://www.bb-dewilhelmina.nl/